Header-Menu

Chocoladetaart recept: zelf chocoladetaart maken

Chocoladetaart maken

Chocoladetaart maken

Hoe maak je zelf chocoladetaart? Lekkere chocoladetaart maken is makkelijk met dit simpele chocoladetaart recept.

Chocoladetaart maken is een lekkere afwisseling op een standaard naturel taart. Je kunt bijvoorbeeld fruit toevoegen, speciale chocolade fondant en botercrème gebruiken en nog veel meer afwisselen.

Chocolade taart ingrediënten en benodigdheden

  1. Bakvorm 24/26 cm rond
  2. 330 gram mix voor chocolade biscuit (Hier te koop)
  3. 4 eieren
  4. 75 ml water

Chocoladetaart recept

Stap 1
Verwarm de oven voor op 175 graden. Doe 330 gram mix voor chocolade biscuit in een kom. Voeg 4 eieren en 75 ml water toe.

Stap 2
Mix het beslag 8 minuten op de hoogste snelheid, daarna 1-2 minuten rustig mixen op de laagste snelheid.

Stap 3
Vet de bakvorm in, plaats de taart in het midden van de oven op 175 graden. (Hetelucht oven: 160 graden).

Stap 4
Bak de taart ongeveer 30 minuten en open de oven in de tussentijd niet.

Stap 5
Laat de taart afkoelen. Nu is je chocoladetaart klaar om te versieren met bijvoorbeeld bruine fondant of marsepein.

Samenvatting
Naam recept
Chocoladetaart recept
Toegevoegd op
Voorbereiding
Bereidingstijd
Totale tijd
Gemiddelde waardering
no rating Based on 0 Review(s)

, ,

Nog geen reacties
Add Comment Register

Geef een reactie