Haal de taartbodem uit de oven en plaats deze op de kop op een vlakke ondergrond. Laat de taartbodem geruime tijd afkoelen. Nu is de taartbodem klaar om te vullen en daarna af te smeren met botercrème. Nu is het tijd om de taartbodem te versieren met bijvoorbeeld...
Smelt de chocolade tegelijk met de boter au bain marie en roer tot er een glanzend mengsel ontstaat en giet dat over de volledig afgekoelde caramel. Door de toevoeging van de boter wordt de bovenste laag niet keihard en kun je het doorsnijden. Laat het afkoelen tot...
Doe de suiker met het water in een pan met een dikke bodem en zet deze op een laag vuur zodat de suiker kan oplossen. Het is belangrijk dat je in deze fase niet roert. Alles is opgelost als je de bodem van de pan kunt zien. Zodra de suiker is opgelost verhoog je het...
Doe de bloem, suiker en boter is een kom en kneed tot je een broodkruimachtig mengsel hebt. Je kunt het ook met een paar slagen in een keukenmachine met deeghaak doen. Verdeel het deeg gelijkmatig in de bakvorm en druk het aan met een lepel. Zet de bakvorm dan een...
Laat de oven vast voor verwarmen op 160 graden. Gebruik boter of een bakspray om een vierkanten bakvorm in te vetten. Vaak worden vierkanten bakvormen gebruikt, omdat je daarmee eenvoudig gelijke blokjes kunt snijden en serveren. Natuurlijk kun je ook een andere vorm...