Aanbrengen van de vulling

Aanbrengen van de vulling

De taart in de how to is gevuld met een laag lemon frosting en een laag chocolade bavarois. Je kunt natuurlijk zelf bepalen welke vullingen je neemt. Als je een vulling op basis van boter hebt kun je gewoon een laagje smeren op het biscuit, het maakt niet uit als dit...
Markeren van de lagen

Markeren van de lagen

Wanneer je biscuit in 3 lagen gesneden is steek je, boven elkaar, in elke laag biscuit een cocktailprikker. Als je straks de lagen van elkaar haalt om te vullen weet je precies hoe je ze weer terug moet plaatsen. TIP: de cocktailprikkers vertellen je precies hoe de...
De biscuitbodem bakken

De biscuitbodem bakken

Het begint bij het bakken van de biscuitbodem. Dat kan op 2 manieren, we hebben een recept voor een biscuitbodem waarbij je de basisingrediënten moet aanhouden en gebruiken en daarnaast kun je ook mix voor biscuit gebruiken, welke je kant-en-klaar koopt en waar alleen...
De taart afsmeren

De taart afsmeren

Om de basis nu mooi strak te krijgen is het belangrijk dat de taart wordt afgesmeerd, dit doe je met botercrème. Alle gaatjes en kiertjes vul je op met de botercrème en rondom breng je ook een dun laagje aan. Dit doe je met een paletmes, dat is een vlak mes waarmee je...
De taart in 3 gelijke delen zagen of snijden

De taart in 3 gelijke delen zagen of snijden

Na het bakken is het tijd om het biscuit te vullen. Zorg dat het biscuit goed is afgekoeld voordat je hem doorsnijdt. Zoals bij de vorige stap beschreven vinden sommigen het prettiger werken als hij eerst is ingevroren of al een dag ‘oud’ is, doe wat jij prettig...