Auto taart maken

Auto taart maken

Zelf een auto taart maken voor bijvoorbeeld de verjaardag van een jongen is makkelijk. Met dit recept en deze handleiding leggen we je uit hoe je zelf een autotaart kunt bakken.

Auto taart maken

Voor het zelf maken van een auto taart heb je natuurlijk een taart bodem nodig in de vorm van een auto. Dit kan je op twee manieren bereiken: zelf een basis taartbodem in de vorm van een auto snijden of zagen, of makkelijker: een auto taartvorm gebruiken, bijvoorbeeld de Wilton 3D Cruiser pan.

Afhankelijk van de taart vorm die je gebruikt, kun je bepalen wat voor beslag je gebruikt. Door de vorm van de Wilton 3D Cruiser pan, kan het zijn dat de binnenkant van de cake vrij zacht blijft. Je kunt bijvoorbeeld cake beslag gebruiken, of zelf biscuitdeeg maken. Voor de Wilton 3D Cruiser pan heb je behoorlijk wat beslag nodig, maar met een andere vorm kan dat weer anders zijn.

Na het volgen van de basis handleiding voor het maken van een taart en het bakken van de taart in de oven, laat je de taart afkoelen. Daarna kan je de taart gaan versieren met bijvoorbeeld botercrème en een spuitzak. De botercrème kan je kleuren met een kleurstof.

De Wilton 3D Cruiser pan en kleurstoffen kan je bij de taart bakken.nl webwinkel kopen.

Veel succes met het zelf maken van je leuke auto taart!

Samenvatting
recipe image
Naam recept
Auto taart recept
Toegevoegd op
Voorbereiding
Bereidingstijd
Totale tijd
Gemiddelde waardering
21star1stargraygraygray Based on 7 Review(s)