Cake Boss (TLC)

Cake Boss (TLC)

Cake Boss is een leuk programma op de televisiezender TLC over het maken en bakken van leuke taarten. Cake Boss wordt gepresenteerd door Bartlo Valastro, hij is de eigenaar van het bakkerij bedrijf Carlo’s Bakery, dat is gevestigd in de stad Hoboken in de staat New Jersey in Amerika. Cake Boss is een realitysoap en in het televisie programma op TLC doen meerdere kandidaten mee om een prijs te winnen in het programma. De prijs bestaat uit een hoog geldbedrag en een baan in het bedrijf. De prijs kan gewonnen worden door een aantal opdrachten goed te vervullen, waarin hele mooie en moeilijke taarten worden gemaakt en gebakken. In teams strijdt men voor de eindronde.

Cake Boss heeft overeenkomsten met programma’s als DC Cupcakes en het in Nederland bekende Taarten van Abel, waarbij op TV cupcakes en taarten worden gemaakt.

Cake Boss is vanaf 22 juli 2013 iedere maandag om 18:00 te zien op de televisie zender TLC.

Ben je na het zien van Cake Boss enthousiast geworden over het zelf maken van taart? Volg dan een leuke taart workshop bij ons! Zomaar, met vriendinnen of voor een vrijgezellen feestje. Meer informatie over het volgen van een taarten workshop vindt je hier: Taart workshop.

Samenvatting
Review Datum
Review product
Cake Boss (TLC)
Beoordeling
41star1star1star1stargray