DC Cupcakes (TLC)

DC Cupcakes (TLC)

DC Cupcakes is een leuk televisieprogramma over het maken van cupcakes en het decoreren en versieren van cupcakes dat onder andere op NET5 (Cupcake girls) en TLC te zien is (geweest). DC Cupcakes is een Amerikaans reality televisieprogramma, waarin de twee zussen en zakenpartners Sophie LaMontagne en Katherine Kallinis van uit hun bakkerij Georgetown Cupcake in Washington D.C. proberen het bedrijf te promoten en uit te breiden naar meerdere locaties en steden.

Het programma werd voor het eerst uitgezonden op de televisie zender TLC in de Verenigde Staten op 16 juli 2010 en had veel kijkers. In het televisie programma is te zien hoe cupcakes worden gemaakt, nieuwe smaken botercrème worden ontwikkeld en hoe de twee zussen proberen om nieuwe locaties in andere steden op te starten. Hierbij wordt keer op keer duidelijk dat het overlaten van het runnen van een bedrijf aan anderen dan jezelf een moeilijke opgave is. Er komt dan ook veel stress, reizen en overleg bij kijken om de andere cupcake zaken op te starten.

Ben je na het zien van DC Cupcakes enthousiast geworden over het zelf maken van cupcakes? Volg dan een leuke cupcake workshop bij ons! Zomaar, met vriendinnen of voor een vrijgezellen feestje. Meer informatie over het volgen van een cupcake workshop vindt je hier: Cupcake workshop.

Samenvatting
Review Datum
Review product
DC Cupcakes
Beoordeling
41star1star1star1stargray