Taart op maat bestellen in Den Haag (Zuid Holland) en omstreken bij Renate Heymans.
Mijn naam is Renate Heymans, ik ben moeder van 2 puberzoons van 16 en 13 en naast mijn baan als doktersassistente bak ik heel graag taarten. Ik heb al heel wat familieleden en vrienden met een taart verrast, maar ik vind het ook heel leuk om ze in opdracht te bakken, omdat je dan weer op heel andere ideeën komt.

Bijna alles is mogelijk. De taarten worden standaard gevuld met botercrème en aardbeienjam, maar ook vullingen zoals tiramisu, kwark, bitterkoekjespudding etc. zijn erg lekker. De taarten kunnen gestapeld worden of aangevuld met cupcakejes. Ook heb ik een heerlijk recept voor veganistische taart/cupcakejes. Dus mocht je iets te vieren hebben, hoor ik het graag en kunnen we samen tot een leuk ontwerp komen.

Een voorbeeld van een onlangs door mij gemaakte taart zie je naast dit bericht.

Wil je een taart op maat bij mij bestellen? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem spoedig contact met je op.

Met vriendelijke groet,

Renate Heymans

—-

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp / thema

Datum van ophalen/leveren
Let op: Een taart of cupcakes op maat kosten relatief veel tijd om te maken, wees er dus op tijd bij!

Voorkeur voor ophalen of bezorgen? Let op, hier kunnen aanvullende kosten voor in rekening worden gebracht en niet iedere locatie kan bij u thuis bezorgen
OphalenBezorgenGeen voorkeur

Kies uw plaats of regio. Is er geen keuze mogelijk? Dan is er helaas nog geen Taart op maat service bij u in de buurt beschikbaar.

Uw bericht