Taart op maat bestellen in Utrecht (Provincie Utrecht) & Purmerend (Noord-Holland) bij Isaura Bourguignon.

Dag allemaal!
Mijn naam is Isaura Bourguignon, sinds begin 2011 ben ik als thuisbakster volop bezig met het maken van de leukste en lekkerste creaties.Ik vind het heerlijk om steeds weer nieuwe verzoeken te krijgen en mooie ideeën van klanten uit te mogen werken.
Ik maak taarten, cupcakes, cakepops en ijs op bestelling voor familie, collega’s en klanten in de omgeving van Utrecht en Purmerend. Sinds dit jaar ben ik daarnaast ook gecertificeerd in zowel PME als Wilton cake decorating. In de toekomst hoop ik mijn eigen bedrijf te kunnen starten, maar voor nu blijf ik naast mijn normale baan als management assistente in mijn vrije tijd werken aan het verder ontwikkelen van mijn grote taarten-passie. Via mijn facebookpagina: ‘izacakes’ kunt u meer lekkere creaties bewonderen, onder dit bericht zijn ook een aantal foto’s te bekijken.
Als u een bestelling bij mij plaatst dan wordt deze totaal op maat gemaakt, u kunt dus kiezen uit alle soorten vullingen en decoraties! Daarnaast ben ik altijd bereid om met u mee te denken om zo uw bestelling volledig naar wens te maken.
Een aantal door mij gemaakte taarten:
Wilt u een bestelling plaatsen? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem spoedig contact op!

Met vriendelijke groet,

Isaura Bourguignon

—-

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp / thema

Datum van ophalen/leveren
Let op: Een taart of cupcakes op maat kosten relatief veel tijd om te maken, wees er dus op tijd bij!

Voorkeur voor ophalen of bezorgen? Let op, hier kunnen aanvullende kosten voor in rekening worden gebracht en niet iedere locatie kan bij u thuis bezorgen
OphalenBezorgenGeen voorkeur

Kies uw plaats of regio. Is er geen keuze mogelijk? Dan is er helaas nog geen Taart op maat service bij u in de buurt beschikbaar.

Uw bericht