Taart op maat bestellen in Den Haag en Westland Rijswijk bij Sandra Kaag
Mijn naam is Sandra Kaag en ik bak al jaren allerlei taarten voor mijn dochter Roos en om kado te geven aan familie. Ondertussen heb ik de smaak goed te pakken gekregen en heb het afgelopen jaar de 4 cursussen van Wilton gevolgd voor het decoreren van taarten. Hierdoor heb ik er weer een heleboel technieken bij geleerd en ben ik alleen maar enthousiaster geworden en wil ook graag taarten voor anderen gaan maken.

Voor de taarten maak ik geen gebruik van een mix, maar stel zelf mijn recept samen. Hierdoor kan ik rekening houden met allerhande voorkeuren of allergieen. Voor de vullingen kan ik je allerlei aanbevelingen doen, maar je fantasie is je enige beperking! Een taart moet er namelijk niet alleen mooi uitzien, maar ook heerlijk smaken.

Een aantal voorbeelden van recent door mij gemaakte taarten:

[fbphotos id=297294133727077 limit=100]
[fbphotos id=297729977016826 limit=100]
[fbphotos id=297287960394361 limit=100]

Wil je een taart op maat bij mij bestellen? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem spoedig contact met je op.

Met vriendelijke groet,

Sandra Kaag

—-

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp / thema

Datum van ophalen/leveren
Let op: Een taart of cupcakes op maat kosten relatief veel tijd om te maken, wees er dus op tijd bij!

Voorkeur voor ophalen of bezorgen? Let op, hier kunnen aanvullende kosten voor in rekening worden gebracht en niet iedere locatie kan bij u thuis bezorgen
OphalenBezorgenGeen voorkeur

Kies uw plaats of regio. Is er geen keuze mogelijk? Dan is er helaas nog geen Taart op maat service bij u in de buurt beschikbaar.

Uw bericht