Bavarois

Bavarois

Bavarois is een lekkere taart vulling voor een taartbodem. Je kunt bavarois helemaal zelf maken, maar je kunt het ook kant en klaar als poedervorm kopen. Je hoeft dan alleen zelf nog water en slagroom toe te voegen en je hebt een lekkere taartvulling voor je zelfgemaakte taart. Na het bakken van de taartbodem met biscuitdeeg kan je de taartbodem in lagen zagen met een taartzaag en daarna vullen met taart vulling.

Bavarois smaken

Bavarois is er in vele lekkere smaken, bijvoorbeeld chocolade, aardbei, citroen, banaan, bloedsinaasappel, hazelnoot, kwark yoghurt en natuurlijk ook naturel.

Taartvulling

Taart vulling zorgt voor een lekkere smeuïge en romige laag tussen de verschillende lagen in een basis taartbodem. Andere goede taart vullingen zijn bijvoorbeeld botercrème of jam. In tegenstelling tot pure botercrème en jam is bavarois vaak wat luchtiger en het maakt de taart wat minder machtig.

Bavarois maken

Wil je zelf lekkere bavarois maken voor het vullen van je taart? JouwTaart heeft kant en klare bavarois in verschillende smaken. Je kunt de verschillende smaken in onze webshop kopen: Bavarois kopen. In de webshop vind je bij de categorie gereedschappen ook andere handige tools, zoals een taartzaag.

Let op: Het woord “bavaroise” wordt ook regelmatig gebruikt in recepten, maar dat is een warme drank op basis van koffie of thee met alcohol.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
1 based on 5 votes
Brand Name
JouwTaart
Product Name
Bavarois
Price
EUR 3.95
Product Availability
Available in Stock