Chocolade botercrème

Chocolade botercrème

Zelf chocolade botercrème maken is makkelijk, gebruik daarvoor dit recept en een aantal simpele ingrediënten. Botercrème wordt gebruikt om taarten mee te vullen en af te smeren. Chocolade botercrème kan ook worden gebruikt om een lekkere toef op een cupcake te maken, of voor meerdere toeven op een taart.

Chocolade botercrème maken doe je door middel van het toevoegen van chocolade smaak aan normale botercrème. Voor de lekkerste smaak raden we aan een aantal verschillende recepten te proberen, zodat je zelf kunt bepalen welk recept je zelf het lekkerst vindt.

Na het maken van normale botercrème kan je voor het toevoegen van de chocolade smaak bijvoorbeeld kiezen uit:

  • Een aantal eetlepels cacaopoeder (Naar eigen smaak)
  • +-2 eetlepels bruine chocolade pasta (Bijvoorbeeld Nutella)
  • +-2 eetlepels witte chocolade pasta
  • Een verkruimelde pure chocolade reep, melk chocolade reep of witte chocolade reep (Naar eigen smaak)
  • Chocolade likeur (Naar eigen smaak)

Botercrème kan je zelf maken, maar je kunt ook botercrème kopen in onze webshop.

Weet je nog een leuk ander chocolade ingrediënt voor een andere chocolade botercrème variatie? Reageer dan onder dit artikel, bedankt!

Samenvatting
recipe image
Naam recept
Chocolade botercrème maken
Toegevoegd op
Voorbereiding
Bereidingstijd
Totale tijd
Gemiddelde waardering
31star1star1stargraygray Based on 13 Review(s)