Botercrème recept: zelf botercrème maken

Botercrème recept: zelf botercrème maken

Botercrème recept: hoe maak je zelf botercrème voor taart en cupcakes? Zelf botercrème maken gaat snel en makkelijk met dit recept. Compacte botercrème wordt gebruikt om taart mee af te smeren en dijkjes te spuiten, met normale botercrème kan je zelfgebakken taart...

Vlaaivulling van vruchten

Voor een vlaaivulling van vruchten zijn de volgende ingredienten nodig: 1 pot of blik vruchten naar keuze (bijvoorbeeld kersen of frambozen) +/- 500 g uitgelekt 1 zakje Taartina Werkwijze: Giet het sap van de vruchten en vang het op. Vul het sap eventueel met...

Glazuur

Voor het maken van glazuur heeft u de volgende ingrediënten nodig: 200 gram poedersuiker Water Bereiding: Zeef de poedersuiker in de beslagkom en roer beetje bij beetje het water erbij. Als je een mooi dik en glad papje hebt is het glazuur klaar. Je kunt de cupcakes...
Chocoladefudge

Chocoladefudge

Voor het maken van chocoladefudge heb je de volgende ingrediënten nodig: 175 gram pure chocolade 250 gram ongezouten zachte boter 275 gram gezeefde poedersuiker 1 theelepel vanille-extract Werkwijze: Smelt de chocolade au bain-marie of in de magnetron. Laat het een...

Banaan vulling

Het is mogelijk om taarten met een alternatieve vulling te vullen, bijvoorbeeld op basis van bananen. Je hebt dan de volgende ingrediënten nodig: 250 gram banaan Sap van ½ citroen 120 gram suiker 3 blaadjes gelatine 500 ml slagroom   Werkwijze: Pureer de banaan...