De taart in de how to is gevuld met een laag lemon frosting en een laag chocolade bavarois. Je kunt natuurlijk zelf bepalen welke vullingen je neemt. Als je een vulling op basis van boter hebt kun je gewoon een laagje smeren op het biscuit, het maakt niet uit als dit tot op de rand komt en straks met je fondant of marsepein in aanraking komt. Bij vochtige vullingen (slagroom, banketbakkersroom, bavarois, etc.) maakt dit wel uit. Als dit tegen je fondant of marsepein aankomt kan het gaan smelten. Om dit te voorkomen spuit je langs de rand een dijkje botercrème, binnen dit dijkje kun je dan met een gerust hart de vulling aanbrengen.
Om de eerste laag te vullen haal je eerst de bovenste twee lagen biscuit weg, smeer op de onderste jouw vulling naar keuze. Leg de twee biscuitlagen weer terug, let goed op de prikkertjes. Haal de bovenste laag er weer vanaf en vul ook deze. In de how to werd hier chocolade bavarois gebruikt, daarom is er eerst een dijkje gemaakt voordat de vulling er op werd gesmeerd.Leg de laatste laag biscuit weer op de taart.