Workshops & Cursussen

Vind je alles wat hier leest interessant, maar wil je het liever niet van het scherm namaken maar al doende leren, dan is het volgen van een workshop of cursus de moeite waard.!

Bij JouwTaart in Haarlem kun je leren hoe je zelf een prachtige taart kunt maken. In één avond heb je de basisbeginselen geleerd en weetje veel meer van welke producten waardevol zijn en waar je op moet letten.. Daarna zijn er meerder workshops om meer te leren over hoe  je een taart fraai kunt decoreren, zoals een striktaart van fondant, stapeltaarten of het versieren van home-made cupcakes of cake pops. Daarnaast worden er af en toe thema-workshops gegeven zoals een tastaart, boetseren of icing spuiten.

Wat voor soort workshops bieden wij aan?

Taarten & Cupcakes workshops: Voor beginners & gevorderden

Wij geven momenteel verschillende soorten workshops waarbij je leert een taart of cupcakes te maken. De workshops zijn zowel voor beginners als voor gevorderden. Bij de verschillende workshops en cursussen wordt ook aangegeven of je al een basiskennis dient te hebben of niet. De meeste workshops zijn toegankelijk voor iedereen en is geen ervaring vereist.

Wanneer worden er workshops gehouden?

De meeste workshops worden gegeven in de avond van 19:30 tot 22:30. Regelmatig zijn er ook workshops die op zaterdag of zondag gehouden worden. Bekijk het workshopoverzicht om alle komende workshops te zien. Het aantal plekken dat nog beschikbaar is per workshop wordt er ook bij vermeld.

Geven jullie ook cursussen?

Ja, JouwTaart is gecertificeerd om Wilton Cursussen te geven. Dit zijn in totaal 4 cursussen, met verschillende onderwerpen, waar je per cursus 4 cursusblokken van 2 uur aan de slag gaat. Deze cursussen worden gedaan volgens de internationale standaard van Wilton (The Wilton Method). Wilton heeft voor het maken van een taart cursushandboeken gemaakt en gebruiken een stap-voor-stap methode, waardoor je toewerkt naar het onder controle krijgen van de meest belangrijke technieken. Wil je meer weten over het volgen van een Wilton cursus, bekijk dan het overzicht van de komende Wilton curussen in onze webshop.