Taart op maat bestellen

Taart op maat of cupcakes bestellen?

Wilt u een taart op maat of cupcakes bestellen, of zoekt u voor een speciale gelegenheid naar een creatieve oplossing? U kunt via het onderstaande formulier een taart of cupcakes bij een aanbieder bij u in de buurt bestellen!

Let op: Taartenmaken.nl biedt zelf geen Taart op maat aan, per regio kunnen aanbieders zich opgeven en u kunt de wensen, kosten, bezorgdatum, ophalen/bezorgen etc. zelf bespreken. Taartenmaken.nl zorgt ervoor dat uw aanvraag bij de juiste persoon bij u in de buurt terecht komt.

Wilt u geen doorsnee taart, maar een taart op maat laten maken? Alles is mogelijk! Wij kunnen een taart voor een geboorte, verjaardag of een andere speciale gelegenheid voor u maken. Naast taarten is het ook mogelijk om bijvoorbeeld cupcakes te bestellen of in overleg een geheel eigen creatie te maken.

Zien wat voor taarten wij kunnen maken?

Iedere taart is uniek en zal speciaal voor u gemaakt worden. Wilt u ideeën opdoen of zien welke taarten wij al hebben gemaakt? Neem dan een kijkje bij onze voorbeelden.

Bestellen

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp / thema

  Datum van ophalen/leveren

  Let op: Een taart of cupcakes op maat kosten relatief veel tijd om te maken, wees er dus op tijd bij!

  Voorkeur voor ophalen of bezorgen? Let op, hier kunnen aanvullende kosten voor in rekening worden gebracht en niet iedere locatie kan bij u thuis bezorgen

  OphalenBezorgenGeen voorkeur

  Kies uw plaats of regio. Is er geen keuze mogelijk? Dan is er helaas nog geen Taart op maat service bij u in de buurt beschikbaar.

  Uw bericht

  Luchtig biscuit deeg, en eigen keuze vulling

  De taarten worden gemaakt van een luchtig biscuit deeg waar alleen eieren en water aan toe worden gevoegd. Dit vormt een luchtige basis voor de taart. De taarten worden standaard gevuld met aardbeien jam en een laag botercrème. Het voordeel van deze vulling is dat de taart niet in de koeling bewaard hoeft te worden en je de taart op tafel kunt zetten voordat deze aangesneden wordt. Natuurlijk is het ook mogelijk om de taart te vullen met een andere vulling en hierbij kunt u denken aan jam, bavarois, vers fruit of vlaaivulling.

  De taarten of cupcakes worden bekleed met marsepein. Dit is een mengsel van suiker en gemalen amandelen in alle kleuren van de regenboog. De taarten of cupcakes worden gedecoreerd met marsepein of fondant.

  Heeft u interesse in het aanbieden van Taart op maat via www.taartenmaken.nl? Neem dan contact met ons op door middel van het contactformulier of bekijk deze pagina.